bedrijfsprofiel

   

 

 

 

 

 

 

visitekaartje-niels.jpg

 

   

  

 

 

visitekaartje-dennis_d1a.jpg

Renofilm foliemontage is een jong bedrijf wat is opgericht door Niels Langedijk en Dennis Erades samen met een enthousiast team van projectleiders en applicateurs. Door de specialisatie kunnen we klanten een innovatief, kwalitatief en gegarandeerd eindproduct bieden met volledige fabrieksgarantie. De gecombineerde ervaring van de oprichters, folietechniek en bouwkunde, is als uitgangspunt gebruikt voor de oprichting van Renofilm foliemontage. De technische combinatie van folie en bouwnijverheid (gebouwenbeheer, onderhoud en renovatie) zorgt voor innovatie, productontwikkeling, adviezen en een probleemloze uitvoering van grote en kleine folie projecten in de bouwnijverheid.

Voor alle problemen is een oplossing met folie beschikbaar.

Niels Langedijk (adviseur):

Meer als 20 jaar geleden gestart als folie applicateur en een aantal jaren later een bedrijf in de folie applicatie overgenomen. Binnen deze organisatie de ervaring opgedaan en de laatste 10 jaar ontwikkeld tot technisch en logistiek adviseur met betrekking tot de uitvoering van grote foliemontage projecten. Door de innovatie in de facilitaire foliebranche heeft Niels zich toegelegd tot het vinden van oplossingen en toepassingsgebieden. Voor Renofilm is Niels adviseur van de directie, begeleid de productie, applicateurs en projecten. 

Dennis Erades (directie):

Van "krullen jongen" tot hoofduitvoerder in de bouwnijverheid, heeft zich later gespecialiseerd in aluminium en kunststof geveltechnieken. Dennis heeft diverse ondernemingen opgericht en de laatste periode was hij actief als interim manager bij een bedrijf is de folietechniek. Voor Renofilm is Dennis de algemeen en financieel directeur en adviseert klanten, aquireert, maakt technische rapporten, offertes en begeleid de bouwkundige projecten.