diensten

Download hier de brochures.

Interior_Design_Brochure_e16_535.jpg

 

 

  

DI-NOC_trend-line_brochure_Low-Res_7fc__1__fdc.jpg

 

 

Download hieronder de nieuwe    DI-NOC kleuren

foto-1.jpg

Di-NOC deur en interieur folie van 3M

Nooit meer schilderen en binnen 1 uur een nieuwe deur

Renoveren Met Folie deur en interieur folie

De warmte van een houtnerf, het gladde uiterlijk van metaal, de frisheid van natuursteen en honderden andere mogelijkheden. Met meer dan 500 designs om uit te kiezen, biedt Renoveren Met Folie deur en interieur folie het allemaal, tegen een aantrekkelijke prijs. Laat je fantasie los op elke ruimte!

Wat maakt Renoveren Met Folie deur en interieur folie beter?

Esthetiek: 

Renoveren Met Folie deur en interieurfolie creëert op realistische wijze de effecten van natuurlijke materialen, met een onvoorstelbare gelijkenis. Renoveren Met Folie levert de look & feel die u wilt, tegen een prijs die u zich kunt veroorloven.

Duurzaamheid: 

Renoveren Met Folie deur en interieurfolie heeft een perfecte weerstand tegen water, vuil en slijtage. Gedekt door 12 jaar garantie voor gebruik binnenshuis en 5 jaar voor buitengebruik, maken deze folies gebruik van de geavanceerde technieken van 3M om uitstekende kwaliteit en duurzaamheid te bieden.

Applicatie: 

3M Comply™ Adhesive Technology laat lucht ontsnappen door dunne luchtkanaaltje in de lijmlaag voor een snelle applicatie, vrij van luchtbubbeltjes. De kleefkracht op bijna elke ondergrond blijft optimaal!

Waarom zou u Renoveren Met Folie deur en interieurfolie moeten kiezen?

Voor renovaties: Lichtgewicht en zelfklevend, Renoveren Met Folie deur en interieurfolie kan aangebracht worden op locatie, op bestaande ondergronden, wat arbeidskosten en materiaalkosten bespaart in vergelijking met natuurlijke materialen. Geen droog tijden en na aanbrengen direct te gebruiken zonder bordje "NAT"op de deur. Met DI-NOC producten creëert u een complete nieuwe stijl, snel en tegen lage kosten. Dankzij de ongewoon sterke gelijkenis met natuurlijke materialen blijft de uitstraling behouden.

Voor nieuwbouw: Wellicht heeft u de voorkeur voor de authenticiteit van echt hout, metaal of steen. Dat is niet meer dan normaal. Gebruik deze voor specifieke delen. Gebruik Renoveren Met Folie deur en interieur folie op de overige plaatsen. U krijgt lagere kosten, een kortere bouwtijd, duurzaamheid - met behoud van de esthetische uitstraling die gewenst is.