diensten

 

 

video zonder veiligheidsfolie

 

video met veiligheidsfolie

 

Demo video inbraakvertraging

Renoveren Met Folie kiest voor de veiligheid van 3M

Renoveren Met Folie Veiligheidsfolie tegen natuurrampen en inbraak (bekijk de demofilms links onder aan de pagina)

Soms is de wereld een onveilige plek. Uw gebouw is moeilijk te beschermen tegen orkanen, tornado's, aardbevingen en ander natuurgeweld. Maar u kunt wel voorbereid zijn op zeer zware weersomstandigheden zoals storm. De beglazing van een gebouw vormt vaak het zwakste punt. Renoveren Met Folie heeft gekozen voor een kwalitatieve partner. Met 3M Veiligheidsfolie brengt u versterking aan. De veiligheidsglasfolie zorgt dat het glas op zijn plaats blijft, ook bij breuk. Het raam kan zo een scherm vormen tegen wind, regen en wegspattend puin. Op die manier helpt 3M Glasfolie personen en uw bezittingen te beschermen tegen rondvliegend glas.

Renoveren Met Folie Veiligheidsfolie tegen rondvliegend en gebroken glas

Als onbeschermd glas breekt, kunnen de glassplinters door de lucht vliegen. Levensgevaarlijk voor mensen en zeer schadelijk voor uw bezittingen. 3M Veiligheidsraamfolie biedt bescherming. Het helpt verwonding, door het lopen tegen of vallen door glas, te voorkomen. Dat is vooral belangrijk in bijvoorbeeld scholen en bij kinderopvang. 3M Veiligheidsfolie houdt gebroken glas bij elkaar, zelfs als het gehele raam uit het gebouw gerukt is. Het vermindert daarmee het aantal en de snelheid van rondvliegende stukken glas aanzienlijk. Zo is uit onderzoek gebleken.

Ultra Veiligheid Serie (De beste bescherming heeft u vaak niet in de gaten)

Een reeks premium glasfolies voor de ultieme veiligheid en bescherming. Met tot wel 42 microlagen is Ultra Safety Glasfolie volledig uniek. Het maakt de folie taai en scheurbestendig. Op het gebied van explosiebeveiliging zijn de prestaties van deze productlijn superieur aan die van standaard polyester folies. Toch gaat dat samen met een hoog niveau van optische helderheid. De Ultra Safety lijn biedt ook innovatieve folies die veiligheids- en zonwerende eigenschappen combineren met getinte en optisch heldere opties.

Ultra Safety Serie productvoordelen

 • Verhoogt persoonlijke veiligheid en vermindert het risico op letsel door (rondvliegende) glasscherven. De folie houdt het glas bij elkaar.
 • Schrikt gewelddadige diefstal en inbraak af
 • Vermindert kleurvervaging door UV-straling. Meubels en vloerbedekking gaan langer mee en kleuren blijven levendig.
 • Vermindert kans op letsel door rondvliegend glas
 • Gepatenteerde 3M technologie gebruikt vele microlaagjes. Dat levert – zeker vergeleken met standaard polyester folies – enorme treksterkte en doorscheurweerstand op.
 • Zorgt voor betere bescherming van mens, bezittingen en eigendommen tegen orkanen, explosies en aardbevingen. 

 

Standaard Glasveiligheid Serie (Goed beschermd, goed gevoel)

Een reeks gunstig geprijsde veiligheids- en beschermingsraamfolies. De raamfolies uit de Standaard Glasveiligheid Serie zijn transparante, enkellaags polyester glasfolies met een speciale, dikkere lijmlaag die gebroken glas bij elkaar houdt. Deze glasfolies (als opofferingslaag) beschermen ook tegen graffiti, vandalisme en vormen van normale slijtage. Daarnaast is er een ondoorzichtige, matte veiligheidsfolie, voor meer privacy.

 Standaard Glasveiligheid Serie productvoordelen

 • Verbetert persoonlijke veiligheid en bescherming tegen storm, explosies en aardbevingen
 • Schrikt gewelddadige diefstal en inbraak af
 • Vermindert verkleuring door UV-straling
 • Verlengt de levensduur en kleurechtheid van meubels en vloerbedekking. Dankzij minder kleurvervaging door UV-straling.
 • Vermindert kans op persoonlijk letsel door rondvliegend glas
 • Biedt een onzichtbare anti-graffiti beschermlaag om glas te beschermen tegen zure invloeden, krassen en besmeuren.
 • Beschermt alle glazen oppervlakken tegen slijtage en invloeden van buitenaf.
 • De ondoorzichtige, matte veiligheidsfolie combineert een uitstraling van gezandstraald of gematteerd glas met veiligheidseigenschappen.