diensten

 

download hier de prospectus

3M_Whiteboard_EU__1__4e1.jpg

 

download hier de technische specificatie

3M_EU_PB_WhiteBoard_aaf.jpg

Renoveren Met Folie Whiteboard folie

Renoveren Met Folie Whiteboard is de goede manier om whiteboard oppervlakken te creëren.

Iedereen houdt van het gebruik van whiteboard omdat het oppervlakken verandert in herbruikbare schrijfvlakken. Het aanbrengen van whiteboard is een heel ander onderwerp, want het is zwaar en inflexibel. Wat betreft whiteboard verf, het is duur en vereist meerdere stappen om het aan te brengen.

Tekst en tekening kunnen eenvoudig aangebracht, en weer verwijderd worden met whiteboard markers op water basis. Het high gloss oppervlak maakt een zeer soepele schrijf ervaring mogelijk. Dankzij het gewicht en de grote flexibiliteit kunnen efficiënte toepassingen mogelijk gemaakt worden voor iedere ruimte.

Renoveren Met Folie Whiteboard daarentegen, houdt de kosten laag en de installatie gebeurd in een handomdraai. Het is de perfecte oplossing voor het opknappen van oud whiteboard of het vervangen en upgraden van bestaand whiteboard.

Renoveren Met Folie Whiteboard Films biedt het plezier en het nut van whiteboard:

  • Super licht en uitwisbaar met behulp van standaard whiteboard markers.
  • Door de eenvoudige toepassing op muren en scheidingswanden, kan men whiteboard oppervlakken creëren op iedere grootte.
  • Breed scala van toepassingen: van vergaderruimtes, universiteiten, kleuterscholen en scholen tot aan detailhandel en vele anderen.